Bio Sauna Nedir? | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

Bio Sauna Nedir?

BİO sauna, sıcaklığı 50 ile 60°C arasında değişen, nem oranı 0 ila 70 arasında değişen bir saunadır. Dahili VAPORİZATÖR, tercih ettiğiniz sıcaklığı ayarlamanıza olanak tanır ve BİO ısıtıcı, ısı ve nem arasında mükemmel bir denge oluşturur. BİO sauna, Fin saunası ve buhar banyosunun Akdeniz doğası arasında bir orta ev veya düşük nem ve 75°C'ye kadar sıcaklığa sahip geleneksel bir sauna arasında seçim yapmanızı sağlar.

BİO sauna, geleneksel Fin saunasına modern bir alternatiftir. Yüksek sıcaklıktan MUZDARİP kişiler için tasarlanmıştır.

BIO SAUNA, ısı ve buhar arasında bir ara saunadır. BİO saunada Fin saunasından farklı olarak beklenen sıcaklık daha düşük, 65/75 °C civarında ve nem oranı %50 civarındadır. BIO saunanın faydaları Fin saunasının faydaları ile hemen hemen aynıdır: her iki tedavi de terlemeyi uyarır, böylece vücudun ciltte bulunan toksinleri ve kirleri dışarı atmasına izin verir ve oksijenlenmesini iyileştirmeye yardımcı olur. Ancak BIO saunadaki daha düşük sıcaklıklar, uzun bir rahatlama durumunun keyfini çıkarmak için kabin içinde daha fazla kalıcılık sağlar. 

Türk hamamı arasındaki fark, BİO saunada bir arada dengede bulunmasıdır. Genellikle yüksek sıcaklıklara tahammül edemeyen kadın kullanıcılar düşük tansiyon, varisli damarlar, kılcal damar sorunu yaşayanlar için uydundur.
BİO sauna kimler için uygun değildir?

  • Gastrit, ÖZOFAJİT, ülser,  kulak Enfeksiyonları
  • Ciddi kalp rahatsızlıkları,
  • Böbrek yetmezliği, kalıcı böbrek hastalıkları,
  • Düşük tansiyon sorunları yaşayan kimseler tedavi amaçlı olarak BİO sauna tercih etmemelidir. 


Sauna ve BİO sauna bu nedenle hamile kadınlara, yeni doğanlara ve bebeklere, kalp pili kullananlara, şiddetli VENÖZ hastalığı olan, ciddi nörolojik ve zihinsel bozuklukları, yaralanmaları veya EPİDERMİS iltihabı olan kişilere kesinlikle önerilmez.  BİO saunanın üç kat önemi vardır. Ve BİO sauna (sıcaklık ve nem içeriği arasında bir denge), ancak sadece sauna (maksimum sıcaklık 110 ° C) yüksek nemli ortam da olabilir.  

BİO sauna imalatı Fin sauna imalatına daha kolay bir yapıdadır. Kombi sauna ısıtıcısı ile yaklaşık 55 santigrat derece gibi nispeten daha düşük bir oda sıcaklığı üretilir. Diğer sauna türlerinin aksine, nem oranı yüzde 40 ila 55 civarında daha yüksektir. Ayrıca terleme ve soğumanın farklı evrelerinden geçilir. Sonuç olarak, BİO saunanın sağlığı geliştirici ve cilt bakım etkisi vardır.

 

Bio Sauna Nedir?