Buhar Odası Jeneratörleri | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

Buhar Odası Jeneratörleri

Buhar Odası Jeneratörlerinin Teknik Özellikleri


Buhar Odası Jeneratörleri, Jeneratörlerin çalışma prensipleri basittir. Elektrik sistemi bağlantıları ve bu bağlantılar sayesinde su direk buhar haline çevrilebilmektedir. Buhar odalarına özel jeneratörler otomatik bir çalışma gücüne sahiptir. Dolan suyun otomatik boşaltıldığı için kireçlenme ve benzeri risk faktörlerinin olma ihtimal çok düşüktür.


Jeneratörlerin Kullanım Avantajları


Buhar Odası Jeneratörleri,  Buhar odalarında kontrol panelleri bulunmaktadır. Ana malzemeler paslanmaz çelik kullanılmıştır. Bu sayede sabit performans ve ömür boyu kullanıma sahiptir. Kurulu profesyonel ekiplerimiz tarafından kolayca yapılmaktadır.


Buhar Odası Aydınlatmaları


Buhar Odası Jeneratörleri,  Tekil ya da toplu olarak sipariş verilebilir. Toplu alımlarda yüzde otuz bir indirim sağlanmaktadır. Kullanıcılar sarı ve beyaz renkleri dışında mavi, yeşil, kırmızı gibi alternatif renkler veren çeşitli ampuller bulunmaktadır. Hızlı teslimat ile birkaç gün içerisinde her şehre gönderilebilen aksesuar çeşitleridir.


Buhar Çıkış Ağızları ve Ürün Özellikleri


Buhar Odası Jeneratörleri,  Dayanıklı ve güvenli bir malzeme olan kromdan imal edilmiştir. Özellikle bu sayede çürüme ihtimal hiç yoktur.


Buhar Odalarına Özel Kapılar


Özellikle özel kapılar ısı kaybının önüne geçmek için kullanılan bu kapılar spa merkezlerinde kullanılabilir. 

 

Buhar Odası Jeneratörleri