Buhar Odası Yapım Maliyeti | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

Buhar Odası Yapım Maliyeti

Buhar Odasına Özel Ekipmanlar ve Kullanım Talimatları


Otellerde, üst düzey spor salonunda ve spa merkezlerinde buhar odaları kullanılmaktadır. Bu alanda yeterli bilgiye sahip olmayan işletme sahipleri buhar odası kullanım talimatı ile birlikte yeterli bilgiye sahip olabilir. Satışa buhar odası için sunulan jeneratörler ve ekipmanlar buhar odalarının uzun daha ömürlü, dayanıklı ve sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesini sağlıyor. Yüksek verimlilik içeren kaliteli ekipmanlar her bütçeye göre uygun olarak buhar odaları satışa çıkarılmaktadır.


Buhar Odası Jeneratörleri ve Satın Alma Seçenekleri


Bütün ürünlerin görseli ile beraber buhar odası kullanımı hakkında detaylı bilgiler sitemizden almak mevcuttur. Yeni teknolojiyle geliştirilmiş olup modellerinde pratiklik ve güven üst seviyelere çıkarılmıştır. Çok fazla seçenek alıcıların karşısına listeler halinde sunulmaktadır. İnternet üzerinden jeneratörler sipariş edilebilir ve aynı hafta içinde kargoya verilmektedir. Ücretsiz kargomuzda bir diğer avantajlarımızdan birisidir.


Tam güvenlik sağlayan jeneratörlerin kullanımı basit ve güvenlidir. Teslimat konusunda hızlılık servis hizmetlerinden yararlandığınız zaman tecrübe etmiş olacaksınız. Yedek parça, bakım ve onarım işlemleri için aynı randevu sistemimiz mevcuttur. Telefon veya internet üzerinden iletişime bizimle geçebilirsiniz.


Kilowatt ve Kilolarına Göre Buhar Odası Jeneratör Çeşitleri


Kullanılacak olan buhar odasının iç hacmine göre çeşitli jeneratörlerimize göz atılabilir ve uygun modeli bir gün arayla teslim alabilirsiniz. En düşük kw ölçekleri 3 kw den başlıyor. Bu rakam 4.7 ve 6 kw olarak devam eder. Her birinin kw sayısı ile beraber kilo miktarda da sabit oranlarda farklılık mevcuttur. En hafif modellerimiz 13.05 ağırlığındadır. Diğer seçeneklerimiz 14 ve 15.50 ağırlıklarına sahip jeneratörlerdir.


Buhar Odaları ve Jeneratörlerin Maliyetleri 


Müşterilerimiz satın alma aşamalarında buhar odası yapımı ve jeneratör yapımı maliyeti hakkında bilgilendirirler. Tıpkı havuz ve sauna olduğu gibi her bütçeye uygun fiyatlar alıcılara sunulmaktadır. Peşin fiyatlarda büyük indirimlerden yararlanılabilir. 

 

Buhar Odası Yapım Maliyeti