Duş Sistemleri Nedir? | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

Duş Sistemleri Nedir?

Duş deneyiminizin temellerini içeren duş sistemleri imalatından sizlere bahsetmek isteriz. Duş sistemlerinde duş başlıkları musluk ve sıcaklık ayarını yapabileceğiniz yön değiştirici ürünleri içerisinde barındırır. Bu ürünler neredeyse her evde bulunan standart ürünlerdir. Ancak duş sistemlerinde farklı ürünlerde kullanılabilir. Örneğin yağmur duşu başlığı, birden fazla su çıkışı için su hacimleri veya bu suyun sıcaklığını kontrol edebilmek için ayar paneli gibi ürünlere de artık duş sistemlerinde yer verilmektedir. 

Evinize duş sistemleri imalatı yaptırmak istiyorsanız, alanında tecrübeli ve a+ ürünler kullanan firmalar ile anlaşma yapmanızı tavsiye ederiz. Biz insia yapı olarak tüm duş sistemleri imalatında, müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Duş sistemlerinizi uzun süre kullanmanız için gerekli ürünleri a+ kalitesinde tedarik ediyoruz. 

Duş sistemi imalatı yaptırmadan önce duş sisteminizin ne tür su çıkışına sahip olması gerektiğini ve ekstra özelliklerini önceden belirlemelisiniz. Duş çeşitlerine bakarak eviniz için en uygun olanı tercih edebilir ve özel olarak bizlere tasarlatabilirsiniz. 

Duş çeşitlerinden kısaca bahsetmek gerekirse; Basınç/denge duş sistemleri ve Termostatik duş sistemleri olarak ikiye ayırabiliriz. Basınç ve denge duş sistemlerini, suyun hacmini değiştirmeden basıncını ayarlayabileceğiniz duş sistemi olarak nitelendirebiliriz. Termostatik duş sistemlerinde 2 adet kumanda veya kol bulunmaktadır. Biri su basıncını ayarlarken diğeri ise suyun sıcaklığını ayarlanmaktadır. Burada duşun sıcaklığını tek seferde ayarlayabilirsiniz ve suyun hacmini kontrol edebilirsiniz.  

Sizde evinize veya tesisinize duş sistemleri imalatı yaptırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir veya whatsapp destek hattımızdan aklınız da oluşan soruları bizimle paylaşabilirsiniz.

Duş Sistemleri Nedir?