Ev Tipi Sauna İmalatı | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

Ev Tipi Sauna İmalatı

Ev tipi sauna imalatı, kişiye özel kullanıma uygun sauna imkanını sağlayabilmek için verilen bir hizmettir. Bu hizmetin alıcısı olmak isteyenler için sauna imalatını yaptırmak istedikleri evde talebe uygun alan seçilmelidir. Sauna için ayrılabilecek uygun bir oda, banyo ya da ikinci bir tuvalet bu mekan seçenekleri arasında değerlendirilebilir. Ev tipi sauna imalatında öngörülen alan genişliği 1,5-2 m²’dir. Bu aralık alıcının arzusuna göre şekillenir ve artabilir.
 
Ev tipi sauna yapımına olan talep, ülkemizde son yıllarda ilerleme kaydeden konut sektörüyle doğru orantıda artış sağladı. Genel itibariyle villa ya da dubleks tipi daha geniş evlerde tercih edilen ev tipi sauna, sadece şahsî kullanım alanları için değil toplu kullanıma açık konut yapılanmalarında da talep gören bir hizmet hâline geldi. Aynı zamanda bulunduğu yapının maddî değerini ve konfor düzeyini artırması cazibesini de etkiledi. Kişilerin son zamanlardaki artan hijyen hassasiyeti de şahsî sauna isteğini beraberinde getirdi.
 
Talep farklılıklarına göre sauna modelleri de çeşitlilik göstermeye başladı. Çift kişilik, tek kişilik seçeneklerinin yanı sıra hazır yapım saunalar, özel kabin saunalar ve ev tipi özel imalat sauna modelleri seçenekler arasında yer almaktadır.

Hazır Saunalar

Önceden belirli ölçülere göre hazırlanmış taşınabilir özellikteki sauna modelini kullanıcı, istediği yerde değerlendirme imkanına sahiptir. Ev değişikliği ya da isteğe bağlı olarak yer değiştirme söz konusu olduğunda portatif özelliği iş görmektedir. Konumunun değiştirilebilir oluşu, bu modelin kullanımının rahat olmasını sağlamaktadır. Kullanıcının ihtiyacına göre kişi kapasitesi bulunduran standart ölçülere sahip hazır ölçümlü sauna modelleri için geriye sadece alıcısının seçimi kalmaktadır.

Özel Kabim Saunalar

Hazır yapım saunalar gibi taşınabilir özelliğe sahip özel kabin saunaların, hazır yapımlardan farkı ölçülerinin özel istek üzerine düzenlenmesidir. Bununla birlikte bulundurmak istediği özellikleri de kullanıcıların kendilerinin belirleme imkanı sunulması alıcısını memnun eden bir başka özelliktir. Özel kabin saunalar, hazır yapımdaki standart ölçü ve özelliklerin yeterli gelmediği durumlarda tercih edilen bir modeldir. Bu nedenle alıcının arzularına göre esneklik gösteren ölçümler sayesinde kullanıcılar, isteklerine karşılık bulabildiği bir saunaya ulaşmış olur.

Ev Tipi Özel İmalat Saunalar

Bu modelde uzun ömürlü ve kalıcı bir sauna alanı yapımı söz konusudur. Ölçüler ve özellikler yine kullanıcının talebine bağlı olarak düzenlenir. Daimî bir sauna alanı olarak oluşturulacak mekan için evin kullanılmayan herhangi bir alanı tercih edilebilir. İmkanı verilen mekana uygun olarak montaj ve düzen usta personeller tarafından yapılır. Alıcıya özel imalat olarak hazırlanan ürünlerin itinayla yapılan montajları ev sahibini rahatsız etmeyecek en kısa süre içerisinde tamamlanır ve teslim edilir. 
Sizde evinizde bu konforu arıyorsanız, çok doğru yerdesiniz demektir. Her türlü bilgiyi alabileceğiniz alanında uzman teknik ekiplerimiz ve WhatsApp destek hattımız sizinle ilgilenmekten ve aklınızdaki soruları yanıtlamaktan büyük mutluluk duyacaktır.
Ev Tipi Sauna İmalatı