İstanbul Sauna Yapan Firmalar | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

İstanbul Sauna Yapan Firmalar

Otel ve Spor Tesislerinin vazgeçilmez alanlarından olan SPA’lar, modern insanın ilgisini oldukça çekmekte. Gelişen teknoloji ve dünyamız ile insan bedeninin ihtiyaçları da artmakta. Spor sonrası özellikle tercih edilen sauna odaları insan vücudundaki toksinleri atmasına yardımcı olmakta. Sadece toksinleri dışarı atmakta kalmıyor yüksek ısısı ile insan vücuduna birçok fayda sağlıyor. Hücre yenilenmesini hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bunlara ek olarak kan akışının hızlanmasına ve kaslarınızın gevşemesine yardımcı olmaktadır. Sıradan günlerde veya yorucu geçen spor antrenmanlarından sonra tercih ettiğiniz bu saunalarının imalatın da, istanbul sauna yapan firmalar arasında bulunan İnsia Yapı, müşteri memnuniyeti politikası ile sizlere profesyonel hizmet vermektedir. 


Sauna İmalatında Dikkat Edilmesi Gerekilen Noktalar

Yapı firmaları tarafından günümüzde sıkça yapılan sauna imalatı, oldukça titizlik gerektiren çok önemli bir konudur. Yüksek ısılar kullanılan sauna odaları, bu ısılara dayanabilecek malzemelerin kullanımı şiddetle tavsiye edilir. Aksi yapıldığı takdirde uzun vadede ciddi mali kayıplara neden olmaktadır. Yüksek ısılarda tepkimeye giren malzemelerin kullanımı sağlığımız açısından da büyük riskler taşımaktadır. Bu sağlık sorunları uzun vadede kansere bile yol açabilmektedir. Bu yüzden projenin uygulama aşamasında, yapı malzemelerine çok dikkat edilmelidir. 

Gerek turizm gerekse sağlık açısından en fazla ziyaret edilen mekanlardan olan saunalarda kalite, işçilik ve güven oldukça önemlidir. Türkiye’nin köklü sauna firmaları arasında yer alan adreslerin, hem kullanıcı sağlığını korumak hem de çevresel etmenleri azaltmak için kaliteli ve doğru malzeme seçimi son derece önemlidir. Mekanın ihtiyacına uygun soba, zemin kaplaması ve yalıtım malzemesi gibi elemanların yanı sıra özgün tasarım ve kalitenin de sauna firmaları tarafından sunulması gerekir. Bu nedenle sauna yapan firmalar arasında güvenilir ve özgün bir adresin tercih edilmesi, etkili ve doğru çözümlere ulaşılmasını sağlar.

Sauna Odası İmalatı Çözümleri

Ekolojik ve sürdürülebilir malzeme, mükemmel çizim, doğru ölçüm ve uzman mühendisler ile her santimi kusursuz planlanmış alanlar üreten İnsia Yapı, sauna imalatı İstanbul denilince akla ilk gelen adrestir. İnovatif fikirleri müşteri memnuniyeti ile birleştiren firma, her santimi özenle tasarlanmış özel saunalar meydana getirir. Mekanın ihtiyacını en iyi şekilde anlayan ve doğru malzeme seçimiyle buna uygun tasarımı sunan İnsia Yapı; gürültü azaltma, dayanım ve rahatlık gibi ekstra avantajları sauna kültürüne entegre eder. Böylece uzman sauna yapan firmalar arasında uzun yıllık deneyimi ile öne çıkar.

İstanbul Sauna Yapan Firmalar