Macera Duşu Nedir? | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

Macera Duşu Nedir?

Macera duş sistemi imalatı oldukça zor bir işleme sahiptir. Gerek uygulama aşamasında gerek tasarım aşamasında oldukça titiz bir çalışmaya ihtiyaç duyar. Macera duş sistemlerinin içerisinde farklı sıcaklıklarda ve enjeksiyonda olan su jetleri kullanılır. Bu su jetlerinin yanı sıra müzik ve ışık efektleri eklenerek duş deneyiminizi farklı hazlara çıkarmayı hedeflemektedir. Macera duş sistemleri imalatında sizlerin isteği üzerine su oyunları, ferahlatıcı kokular veya renkli aydınlatmalar kullanılır. 

Macera duşları genelde SPA merkezlerinde oldukça rağbet görmektedir. Spa merkezlerinde soğutucu etkisinin dışında sizlere farklı su deneyimleri yaşatmak için kullanılmaktadır. Bunun için özel olarak tasarlanmaktadırlar. Farklı ve egzotik bir deneyim yaşamak istiyorsanız macera duşları tamda sizler için hazırlanmıştır. 

Yeni şeyler denemekten çekinmiyorsanız macera duşlarını kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz. Sizlere arınma ve rahatlama etkisinin dışında, bedenen ve ruhen olumlu etkiler bırakacağından eminiz. Kan dolaşımını uyaran soğuk su jetleri ile rahatlamanızı kolaylaştırmaktadır. Her ayarda programlana bile su jetleri müzik ve güzel kokular eşliğinde sizlere olağan dışı bir etki yaratır. 

Macera duş çeşitleri 5’e ayrılmaktadır. Bunlar Tropik Fırtına Duşu, Okyanus Duşu, Arctic Yağmur Duşu, Serin Aroma Duşu, Tropikal Aroma Duşlarıdır. Farklı ortamlar, mevsimler veya doğa olayları olarak ayarlanabilmektedirler. Bu ses ve görüntü efektleri ile bire bir etkide doğa olaylarını yaşayabilirsiniz. 

Sizde macera duşu imalatı yaptırmak istiyorsanız veya macera duşları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız bizlere whatsapp destek hattımızdan yada sitemizde bulunan telefon numaramızdan iletişime geçebilirsiniz. 

Macera Duşu Nedir?