Sauna İmalatı ve Önemli Bilgiler - 3 | insia.com.tr
Hamam · Sauna · SPA

Sauna İmalatı ve Önemli Bilgiler - 3

Sauna imalatı ve önemli bilgiler blog yazımınızın 3. Kısmına gelmiş bulunmaktayız. Daha önceki blog yazılarımızı okumadıysanız 1. Blog yazımız için buraya tıklayabilir ve ikinci blog yazımızıda buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu makalemizde sizlere Sauna Kullanımı ve Sauna Bakımında yapmanız gereken işlemlerden kısaca değineceğiz. 

Sauna kullanımı

Sauna imalatının yapımından sonra insanların en çok merak ettiği konulardan birisi saunanın nasıl kullanılacağıdır. 80 - 90 derece olabilen sauna sıcaklıklarının içerisinde zamanın yavaş geçebileceğinin farkına varmış olabilirsiniz. Bu sıcaklarda ter atmak için girdiğimiz saunalarda zamanın hızlı geçebilmesi için yapabileceğimiz bir kaç çözüm bulunmakta. Bu çözümlerin arasında en yaygın olanı tv eklemek veya müzik dinlemek yada renkli ışıklandırmalar ile eğlenceli vakitler geçirmeyi sağlamaktır.

Yüksek sıcaklıklarda kokuların bizleri rahatsız edebileceği bilincinde de bulunmalısınız. Bu kötü kokuları giderebilmek için Lavanta, Mango Mentol gibi sauna esanslarını kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu esansları sauna ısıtıcalarındaki taşlarına damlatarak, etrafınıza güzel kokuların yayılmasını sağlayabilirsiniz.

 

Sauna Bakımı

Sauna İmalatı sırasında, yer ahşaplarını portatif olarak yapmaktayız. Ahşabı kaldırıp altını temizleyebilir ve yerine geri koyabilirsiniz. Bu sayede saunanızın temizliğini oldukça kolaylaştırmaktayız. Saunanızda en çok kullandığınız alanlardaki bakteri veya virüs gibi gözle gözükmeyen ama insan sağlığını tehdit edebilecek unsurlardan kurtulmak için, özel spreylerle temizlenmesi gereklidir. Bunların dışında saunanıza terliksiz veya sauna havlusuz girilmemelidir. Saunadan önce duş almanızda bu alandaki hijyen sağlamanıza yardımcı olacaktır. Buradaki önlemleri alarak saunanızın temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Sizde ev tipi sauna imalatı yaptırmak veya sosyal tesis / oteliniz gibi kurumlara sauna imalatı yaptırmak istiyorsanız sitemizde bulunan telefon numaramızdan bize ulaşabilir veya whatsapp destek hattımızdan bizlere aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.

Sauna İmalatı ve Önemli Bilgiler - 3